SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Íme 5 csillogó szemű startup projekt a Baconsult istáll - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Íme 5 csillogó szemű startup projekt a Baconsult istállóból
A következő 10 éven belül akár 10 magyar startup is 1000 fős világcéggé nőheti ki magát, ha teljesülnek a Baconsult alapítóinak álmai. Bő fél év alatt több mint 100 startup kért tőlük szakmai tanácsot, mára kiválasztották azt a 10 magyar startupot, amelyekkel együtt dolgoznak.
Megjelent: 2016. 04. 28. csütörtök 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
balogh péterbaconsultstartupvállalkozásbookrkidscx-raygames for businessindivizologiscool

A Baconsult ott áll többek között a meseolvasást forradalmasító BOOKR Kids mellett, amely az első tabletre és mobilra letölthető, kifejezetten gyerekek számára alkotott mesekönyvtár applikációt fejlesztette ki. Az alkalmazás lényege, hogy interaktív mesekönyvekkel segíti az olvasástanulásban a kicsiket. Támogatják a céges hálózatkutatást és automatizált HR-mentoringot meghonosító CX-Ray-t, amelyről Hári Péter, a cég ügyvezetője nyilatkozott: „világszerte a munkavállalók 40%-a küzd a kiégés ellen. Mi egy olyan szoftvert hoztunk létre, amely többek között abban segíti a HR-eseket és a vezetőket, hogy optimalizálhassák a szervezetben rejlő erőforrásokat”. Petyáék a HR-gamifikációt és céges oktató játékokat fejlesztő Games for Business-ben és a HR-toborzást megújító Indivizo-ban is meglátták a lehetőséget.  Előbbi célja egy olyan hatékony vállalati tanulási rendszer megteremtése, melyben a tanulás nem feladat, hanem folyamatos játék, a napi rutin része. Utóbbi pedig elsősorban a HR-szakemberek válláról vesz le hatalmas terhet azzal, hogy olyan videóinterjúkon alapuló kiválasztási rendszert fejlesztett ki, amely minimalizálja az adminisztrációt és megkönnyíti a döntést. A Baconsult szárnyai alá vette továbbá a Logiscool-t is, mely új, kreatív módszerekkel tanítja a gyerekeket programozásra és a digitális írástudás elsajátítására.  Az oktatás mellett kifejlesztettek egy saját programozás oktatási platformot is, ami ezen a területen egyedi és hiánypótló.

 

„Ma 100 induló startupból az első évben körülbelül 70 kipukkan, 5 év után pedig legfeljebb 5-10 marad még talpon. Mi, a saját tapasztalatainkból kiindulva már tudjuk, hogy milyen nehéz felállni az első nagy maflás után. Többek között ezt a tudást szeretnénk átadni a hazai startupoknak. Magyarországon még él az a szemlélet, miszerint a startupperek elsősorban csak fiatal, egyetemista srácok lehetnek. Azok a cégek, akikkel mi kapcsolatba kerültünk bizonyítják, hogy ez nem csak a nemzetközi piacon nem állja meg a helyét, de a magyar piacon is egyre színesebb a startup vállalkozók közössége” – vallja Balogh Petya, aki a Baconsult előtt az iGO fejlesztő NNG társalapítójaként dolgozott.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS