SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Felfelé törnek a lakásárak Európában, a magyar ingatla - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Felfelé törnek a lakásárak Európában, a magyar ingatlanpiac egyenesen szárnyal
Idén az európai lakáspiacok lendületbe jöttek. Míg a korábbi években a megosztottság jellemezte a kontinenst, most az európai lakáspiacok polarizáltsága fokozatosan csökkent. Gyengélkedő piacot csak ott találni, ahol a gazdaságpolitikai nehézségek az egész országot megbénítják.
Megjelent: 2016. 06. 15. szerda 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kappéter bélafhb bankingatlanpiaclakásárnégyzetméterárlakásárindexeurópabefektetés

2015-tel összehasonlítva idén még több országban következett be a trendforduló, és indultak növekedésnek az árak. A nehézségeket nemrégiben leküzdők között van Spanyolország, Szlovákia és Szlovénia. A korábban is a ciklus tetejéhez közelítő országok piacai növekedtek az elmúlt egy év során, vagyis negatív fordulatra nem került sor sem Ausztriában, sem Németországban, sem pedig az Egyesült Királyságban. A ciklus pozitív tartományában tartózkodó államok közül többek esetében figyelhető meg a piac szárnyalása figyelhető meg, ezek közé tartozik hazánk, Svédország és Írország is. Néhány kivételes országban ugyanakkor még mindig nem tért magához a lakáspiac. Egyes helyeken ugyan nagyon közelinek tűnik a fordulópont, de a lengyel, valamint a francia piac is inkább helyben jár, a súlyos gondokkal küzdő Görögországban az árak továbbra is csökkennek. A teljes elemzés a videóban tekinthető meg, Kappéter Béla, az FHB Bank főmunkatársa foglalta össze az európai ingatlanpiaci részeleteket növekedési csoportonként, valamint az építőipar, a jövedelmi viszonyok, a jelzáloghitelezés és a gazdasági növekedési kilátások tükrében.

Magyarországon tényleg szárnyalnak az ingatlanárak (2015-ben +14%)

Hazánk várható növeledése az európai középmezőnyben található
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS