SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ez a startup fix díjakkal lépett elő a jutalékos ingatla - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ez a startup fix díjakkal lépett elő a jutalékos ingatlanközvetítő világban
Az átlagosan 4,5 százalékos ingatlaniroda közvetítői jutalék magas összegű ingatlannál már megterhelő összeg is lehet. Egy pár hete indult projekt viszont fix díjakért szolgáltatna a magyar piacon, teljesen online és többféle pénzügyi konstrukcióból is lehet válogatni.
Megjelent: 2016. 06. 16. csütörtök 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hevér tamásairmoovingatlanpiacingatlanközvetítőjutalékeladásadásvételkalkulátor

Ez az ingatlanos startup, az Airmoov azzal rukkolt elő, hogy mindent online csinál, és fix díjakkal operál az ingatlanpiacon a hagyományos, jutalékos rendszerrel szemben. Azt mondják, hogy ezzel jelentős pénzt lehet megtakarítani. Az egyik csomagjuk egyszeri, előre fizetendő bruttó 160 ezer forintos díjjal operál 12 hónapra.  A másik 6900 forintos havi díjat az ingatlan eladásának időpontjáig, de ehhez 290 ezer forintos összeg jön még ingatlan értékesítéskor, és a harmadik csomag, a 690 ezer forintos lehetőség 24 hónapra szól. Ez egy összegű, és csak ingatlan értékesítéskor kell kifizetni. Ezekkel a megoldásokkal az oldalon található kalkulátor szerint jelentős összeget lehet megtakarítani, minél értékesebb az ingatlan vagy minél magasabb az eladási ár, annál többet. Úgy zajlik az értékesítés, hogy készítenek profi fotókat és alaprajzot, aztán a legnagyobb portálokon meghirdetik az ügyfelek ingatlanjait.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS