SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A piac teljesen kiheverte a Brexitet, szárnyalnak a részv - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A piac teljesen kiheverte a Brexitet, szárnyalnak a részvényindexek
Nyilván okozott egy jelentős pánikot a britek az EU-ból történő kiválásának meglepetésszerű megszavazása, de amilyen gyorsan jöttek a medvék, úgy el is kergették őket a bikák. Csak a font maradt padlón, minden más jó állapotban van, és amíg zéró a kamat, nem is lesz itt változás.
Megjelent: 2016. 07. 13. szerda 14:45

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tóth Andrásgeo professionalbefektetésbrexitrészvényindexkötvénykockázat

Még a FTSE 100 angol részvényindex is kiheverte a nagy "brexit-sokkot", nem beszélve az amerikai részvény indexekről, ahol az SP500 és a Dow Jones ipari index is történelmi rekord magasságokba szökkentek a napokban. Ez a regenerálódás pár nap leforgása alatt megtörtént. Amikor a piac az első hírek hallatán pánikolt, a fejlett piaci kötvényhozamok jókorát estek (ami ez esetben erősítette őket), de a korábban még kevésbé biztonságosnak ítélt eszközök irányába is megindultak a befektetők - összegzi Tóth András, a Geo Professional Portfolio Zrt. senior portfólió kezelője. Talán csak a font nem tudott feltápászkodni és a Bank of England csütörtökön kénytelen lesz a már amúgy is történelmi mélységbe vágott kamatán tovább vágni. A szakember szerint, amíg a világ nagy gazdaságaiban a kamatok ilyen mélységben, helyenként negatív tartományban találhatóak, addig nem is kell arra jelentősen számítani, hogy a piaci befektetések esetén az új beszállók lemaradtak volna további hozamokról. Ezzel együtt a kockázatkezelés fontosságát nem lehet elégszer hangúlyozni, a diverzifikáció most is nagyon fontos - fejtette ki Tóth András.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS