SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egy esetleges Trump győzelem esetén emelkedő arany árfol - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egy esetleges Trump győzelem esetén emelkedő arany árfolyamra számíthatunk
Közeleg az amerikai elnökválasztás, de egyelőre a piaci volatilitás nem jelentős. Egy esetleges Trump győzelem viszont bizonytalanságot hozhat, amely a menedék eszközök árfolyamának emelkedését eredményezheti. Clinton győzelme esetén tőkepiaci eseményre nem lehet számítani.
Megjelent: 2016. 10. 05. szerda 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Mátyásk&h alapkezelőamerikai elnökválasztástrumphillaryfedarany áárfolyam

Az amerikai elnökválasztáshoz közeledve úgy tűnik, hogy a befektetők nem aggódnak a választás kimenetele miatt. Hasonló volt a helyzet a Brexit-szavazást megelőzően, a piaci volatilitás akkor sem volt jelentős. A Brexit-szavazást követően egyelőre elmondhatjuk, hogy a piacok értékeltsége magasabb szinten van, és a befektetői hangulat nem romlott érdemben, talán még kedvezőbbnek is tűnik.

Az amerikai elnökválasztáshoz közeledve a volatilitás megnőhet, és nagyobb hatása lehet a piacokra egy esetleges Trump győzelemnek, mint Hillary Clinton elnökké választásának. Utóbbi esetben érdemi tőkepiaci reakcióra nem lehet számítan, a FED várhatóan a korábbi iránymutatás szerint folytatja a kamatok fokozatos emelését: decemberben következhet a második, 2017-ben és 2018-ban pedig további 50-50 bázispontos kamatemelésre lehet számítani.

Donald Trump győzelmét várhatóan negatívan értékelné a tőkepiac, és részvénypiacon korrekció indulhat el. Átmenetileg a bizonytalanság lehet az úr, ami nem kedvez a befektetői hangulatnak. Ebben az esetben a menedék eszközök, mint például az arany árfolyama, emelkedhet. A rossz piaci hangulat akár a gazdasági fundamentumokban is érzékelhető lesz. Ebben az esetben a FED politikája akár támogatóbb is lehet, akár elmaradhat a decemberi kamatemelés, elemezte a lehetőségeket Kovács Mátyás, a K&H Alapkezelő szenior portfóliómenedzsere.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS