SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ellentmondásosak a hírek a letelepedési kötvények kör - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ellentmondásosak a hírek a letelepedési kötvények körül
Egymásnak ellentmondó nyilatkozatok érkeznek a letelepedési kötvények felől, míg Lázár János arra utalt, hogy megszüntetik, addig Varga csak a szüneteltetéséről beszél ezeknek a konstrukcióknak. A nemzetgazdasági miniszter szerint érdemes talonban tartani ezt a papírt.
Megjelent: 2016. 11. 04. péntek 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Baka F. Zoltánfigyelőletelepedési kötvényvarga mihálylázár jános

 C sak azt nem mondta ki Lázár János a múlt heti tájékoztatóján, hogy januártól biztosan megszűnik a letelepedési kötvény; minden más idevágó közlése azonban azt erősítette meg, hogy ezzel a termékkel a továbbiakban nem számol a kormány. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a „búcsúztató beszédében” megvédte a letelepedésikötvény-bizniszt. Szerinte olyan időben volt erre szükség, amikor a magyar állampapírokat csak magas hozammal lehetett eladni a befektetőknek. Mint mondta, meg kell becsülni a letelepedésért folyamodó kötvényvásárlókat, akik ebben a helyzetben, amikor még mindhárom hitelminősítőnél a bóvli kategóriában voltunk, összesen mintegy 1 milliárd dollárt kölcsönöztek Magyarországnak. Hát hol van itt a korrupció? – értetlenkedett a múlt heti kormányinfón.

 

A teljes cikk megtalálható a Figyelő 44. számában.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS