SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Trump kedvelt szektoraiból érdemesebb most a befektetési - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Trump kedvelt szektoraiból érdemesebb most a befektetési kosárba válogatni
Merre tovább? Meglepetés volt Donalt Trump győzelme, és néhány szektorban igazán dörzsölhetik a tenyerüket - lesznek olyan, a republikánus jelölt által már korábban is favorizált ágazatok, amelyek most igazán járnak. Ezek vélt sikeréből befektetőként lehet részesedni.
Megjelent: 2016. 11. 29. kedd 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tóth Andrásgeo professional portfoliotrumpusaszektorágazatenergiamegújuló energiaolajfegyveripar

Donald Trump lett az Egyesült Államok új, megválasztott elnöke. Úgy döntöttünk, hogy megnézzük közelebbről azt a meglepetést, amit ez okozott a piacokon és hogy ebből hogyan tudunk befektetőként profitálni, és melyek azok a területek, melyeket a vélekedésünk szerint érdemes elkerülni a jelenlegi állás szerint - mondja Tóth András, a Geo Professional Portfolio Zrt. senior portfólió kezelője. Elmondása szerint azok a cégek tudnak majd profitálni Trump győzelméből, amiket ő kifejezetten kiemelt a kampánya során és azóta is, mint megválasztott elnök, továbbra is a köztudatban tart.

 

Ilyen pl. az energetika és azon belül is az olajtársaságok - sőt, azt lehet mondani, hogy a szénbányák is. Trump kifejezett célja az, hogy lazítson a környezetvédelmi szabályozásokon, és ez által ezeket a területeket nyereségessé tegye. Ilyen területnek gondoljuk még a nyilatkozatok alapján azokat a cégeket is, amelyeknek valamilyen közük van a határvédelemhez - teszi hozzá Tóth András.

 

A teljes elemzés a videóban tekinthető meg.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS