SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az esetleges decemberi FED kamatemelés főként a kötvény - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az esetleges decemberi FED kamatemelés főként a kötvényekre hathat kedvezőtlenül
Novemberben, az amerikai elnökválasztást követően a részvénypiacok kiárazták a korábban várt kockázatokat, és a részvénypiac vissza tudott emelkedni a választást megelőző szintekre. Hogy ez hogy hathat a portfolionkra, Kovács Mátyás, a K&H szenior portfoliomenedzsere mondta el.
Megjelent: 2016. 11. 30. szerda 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Mátyásk&h alapkezelőkötvényrészvényportfoliotrump

Donald Trump megválasztását követően a részvények vissza tudtak emelkedni a választások előtti szintre. A részvénypiacokról elmondható, hogy nem olcsó, historikusan nézve inkább drágának tekinthetők, ami a hosszú távon fennálló alacsony kamatkörnyezetnek köszönhető.

Nagy valószínűség szerinti decemberben kamatemelő FED döntés elsősorban a kötvénypiacokat fogja rosszul érinteni, de a részvénypiacon is nagyobb árfolyam ingadozásra lehet számítani.

Jól látható, hogy az amerikai elnökválasztás után a részvénypiac vissza tudott térni a korábbi szintekre

Az S&P 500 grafikonján is jól látszik, hogy Donald Trump győzelmét követően vissz tudott térni a részvénypiac a korábbi szintekhez
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS