SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Közeleg az év vége, még ki lehet használni az adókedve - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Közeleg az év vége, még ki lehet használni az adókedvezményeket, adójóváírásokat
2017 izgalmas lesz a befektetők számára: az alacsony kamatkörnyezetben egyre nagyobb inflációs nyomással kell számolni. Aki hozamot akar elérni, annak nagyon oda kell figyelni, milyen piacra fektet be, milyen megtakarítási formában, azonban 2016-ban is maradt még jó lehetőség.
Megjelent: 2016. 12. 12. hétfő 12:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
zobor zsuzsannak&h alapkezelőtbszelőtakarékoskodásbefektetés2016brexittrump

A 2016-os év a meglepetések éve volt, ám a befektetők a pozitív üzeneteket viszik magukkal a jövő évre nézve. Talán ez a legnagyobb meglepetés idénre nézve, ám érdemes a kockázatokra is nagyon ügyelnünk, hiszen Donald Trump gazdaságpolitikáját tekintve még mindig nem sokat tudni, illetve Európában is nagy súlyú választások lesznek jövőre.

Az alacsony kamatkörnyezetben egyre erősödik a hosszú távú szemlélet. Ezt jól példázza, hogy a 2010-es bevezetése óta stabil szerepe van a tartós befektetési számlának (TBSZ). Ezt támasztja alá az a tény, hogy idén októberig 5000 K&H TBSZ-t nyitottak, amelyeken közel 20 milliárd forintot helyeztek el. A nagy dömping még hátra van, mondta el Zobor Zsuzsanna, a K&H Alapkezelő vezérigazgatója a tavalyi példa alapján, amikor is a TBSZ-ek 55%-át az utolsó negyedévben nyitották.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS