SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A vállalati kötvények 4-6%-os hozammal jó befektetések - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A vállalati kötvények 4-6%-os hozammal jó befektetések lehetnek
A FED kamatemelési törekvései miatt a középpontba kerültek a kötvények, amiket rengeteg elemző temet. Tóth András, a Geo Professional Zrt. portfóliómenedzsere szerint nem szabad az összes kötvényt egy kalap alá venni. A vállalati kötvények például jó hozammal kecsegtetnek.
Megjelent: 2017. 02. 06. hétfő 10:57

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tóth Andrásgeo professionalvállalati kötvényekhozamfedkamatemelés

A FED az idei évre három kamatemelést is tervez, aminek kapcsán előtérbe kerültek a kötvények. Sok elemző nem ajánlja vételre ezeket az értékpapírokat, azonban van egy szegmens, amit nem érint egyértelműen az amerikai jegybank kamatpolitikája, ez pedig a High Yield kötvények piaca. Azt lehet látni, hogy a piaci környezet elkezdett stabilizálódni, a csődveszélyek elmúltak, főleg az energetikai szektorban. Ezen cégek papírjaihoz kicsit bátrabban lehet hozzányúlni és akár 4-6%-os hozammal is kecsegtethetnek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS