SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megnőtt a kereslet a vegyes alapok iránt: kisebb a kockáz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megnőtt a kereslet a vegyes alapok iránt: kisebb a kockázat, nagyobb a hozam
A lakosság tart a legkockázatosabb, tisztán részvényekbe vagy tisztán árupiaci eszközökbe fektető alapoktól, de nem szívesen mond le a hozamról sem. Ennek hatására a vegyes alapok egyre kelendőbbek, ahol alacsonyabb kockázatvállalás mellett magasabb hozam is elérhető.
Megjelent: 2017. 02. 20. hétfő 10:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
komm tiborcib befektetési alapkezelő zrtalapkezelőbefektetésvegyes alapkötvénytrend

A befektetési alapokban a 2015-ben megkezdődött trend folytatódott: továbbra is teret nyertek a kötvények és a vegyes alapok, emellett az abszolút hozamú termékek lettek egyre kedveltebbek, illetve az ingatlanalapok népszerűsége tudott még növekedni. A likviditási és a pénzpiaci alapok iránti érdeklődés visszaesett.

Várhatóan ez a trend idén is folytatódni fog, a kötvények tekintetében várnak a CIB Alapkezelő elemzői némi visszaesést. A vegyes alapok növekvő népszerűségét várják, és erre is alapozza a stratégiáját, mondta el Komm Tibor, a CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS