SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Érdemes a kockázattűrő képességünk alapján választa - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Érdemes a kockázattűrő képességünk alapján választani kötvénybefektetést
A mostani hazai gazdasági környezet azt eredményezi, hogy állampapírt és diszkont kincstárjegyet akár negatív kamattal is lehet venni. Ennek kapcsán jártuk körül Tóth Andrással, a Geo Professional Zrt. portfóliómenedzserével a kötvények formáit, illetve tulajdonságait.
Megjelent: 2017. 03. 29. szerda 12:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tóth Andrásgeoprokötvénypiacállamkötvényvállalati kötvénykamat

Most van először példa arra a hazai piacon, hogy negatívak a kamatok, ami azt jelenti, kötvény vásárlása esetén, hogy gyakorlatilag fizetünk azért, hogy hitelt adhassunk a magyar államnak. Németországban és Svájcban ez a trend igen jellemző mostanában, de hozzánk még csak most ért el ennek a szele. 

 

Amikor kiválasztjuk a nekünk megfelelő kötvénybefektetést - ami lehet akár állampapír, vagy a kockázatosabb vállalati kötvény - akkor érdemes felmérni, hogy mi a az a kockázat, amit még fel tudunk vállalni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS