SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jelentős változások jöhetnek a lakossági megtakarítás - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jelentős változások jöhetnek a lakossági megtakarítások szerkezetében
A pozitív inflációs kilátások jelentős hatást gyakorolnak a háztartások megtakarítási szerkezetére is. Fischer Bálint, az FHB üzletág vezetője úgy gondolja, hogy a háztartások hamarosan megismerkednek a negatív hozamokkal. Lássuk mely befektetéseknek kedvez a jelenlegi helyzet.
Megjelent: 2017. 05. 03. szerda 16:28

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Fischer Bálintfhbinflációbefektetésállampapír

Az inflációs folyamatok alapvetően három nagyobb hatást gyakorolhatnak a befektetések világára. Az első az, hogy a lakossági állampapírok felértékelődhetnek, ezen belül is leginkább a prémium magyar állakötvény. A másik nagy nyertesei az inflációnak, a mérsékelt, közepes kockázatú befektetési formák, itt főként a közvetlen ingatlanokba fektető alapokra és a kiegyensúlyozott vegyes alapokra érdemes gondolni. A harmadik jelentős hatás abból ered, hogy a rövid lejáratú lakossági állampapírokkal elérhető reálhozamok eltűnnek, így a befektetők kénytelenek lesznek valamiféle kockázatosabb eszközt megvizsgálni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS