SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Újra izgalmas a Balaton mint üdülési desztináció. Ezt - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Újra izgalmas a Balaton mint üdülési desztináció. Ezt az ingatlanpiac is érzi
A Balaton újra reneszánszát éli, amely az ingatlanpiac erős fellendülését hozta magával: a tavalyi évben 2,5 ezer tranzakciót bonyolítottak le a vízparti településeken, idén ennél még többre számítanak, mondta el Soóki-Tóth Gábor, az Otthon Centrum elemzési vezetője.
Megjelent: 2017. 07. 05. szerda 08:55

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
soóki-tóth gáborotthon centrumbalatoningatlannyaralóüdülőtelekvásárlás

Fellendülőben a balatoni ingatlanpiac, ám korántsincs már az a tülekedés, ami volt kb. 15 évvel ezelőtt, amikor még nagyon sok külföldi vásárló is megjelent a Balaton parton. Ami egyértelmű, hogy a vízparti közeli helyszínek a legérdekesebbek, a háttértelepülések iránt nagyon nincs érdeklődés. A legkeresettebbek a kisebb méretű telkek, jellemzően 500 négyzetméteresek, minél közelebb a vízhez. Áltlános megoldás, hogy az itt található régiépítésű házakat lebontják, és újat építenek a helyére. Alapvetően ezeket telekárban lehet eladni, de nagyon nagy különbségek vannak az utcák között, ahogy a patron távolodunk, akár 30-50%-os vagy ennél nagyobb arányú csökkenés is megfigyelhető.

Soóki-Tóth Gábor, az Otthon Centrum elemzési vezetője elmondta, nem tartják valószínűnek, hogy a következő 3-5 évben a vízparti ingatlanok, illetve a vízparthoz nagyon közeli ingatlanok árában esés következne be, amit viszont látni lehet, hogy a vízparttól távoli telkek esetében sokesetben nincs piac, különösképpen a nagy alapterületű házak esetében.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS