SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jól bírja a bitcoin a feszültséget, sőt! - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jól bírja a bitcoin a feszültséget, sőt!
Közel egy év alatt négyszeres árfolyamnyereséget lehetett elérni a bitcoinnal. Az emelkedést az e heti kínai döntés törte meg, miszerint az ICO-t illegálisnak tekintik. Eközben a koreai válság kifejezetten jót tesz a kriptovalutáknak. Múlt áttekintés, és jövő latolgatás.
Megjelent: 2017. 09. 08. péntek 10:54

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
csizmadia tamásbitcoinbázis.hubitcoinészak-koreakim dzsong unkriptovalutaethereum

A bitcoin árfolyama 2017 elején 1000 dolláros árfolyamon volt, akkor mindenki úgy gondolta, hogy ez a legmagasabb, amit el tud érni. Az elmúlt időszakban 4800-as szintig emelkedett, az utóbbi napokban azonban egy kínai szabályozás hatására kicsit bezuhant az árfolyam. A drasztikus emelkedésnek azonban több összetevője is van. Az egyik, hogy Ázsiában nagy mennyiségű kockázati tőke áramlott a kriptovaluta rendszerekbe. A másik összetevője, hogy az USÁ-ban is az egyszerű emberek is elkezdtek ebbe a rendszerbe befektetni. Ez jelentős tőkebevonást jelent, mondta el Csizmadia Tamás, a Bitcoinbázis.hu szakértője. A tavalyi évben 50 milliárd dollár körül volt a piaci kapitalizációja az egész kriptovaluta rendszernek, idén 170 milliárd dollár.

Ezen termékek menekülő valutaként is felfoghatók. Példának okáért az Ethereum, mely a koreaiak egyik kedvelt terméke, Kim Dzsong Un valamely negatív megnyilvánulása az egekbe szökött.

A termék és a piac nagyon fiatal még, nehéz a jövőre nézve következtetéseket levonni, ám az jól látszik, hogy a krízisekre igen jól reagál. Az árfolyamzuhanásokat követően is képesek voltak talpraállni a kriptovaluták. A kezelése egyszerű, így a népszerűsége is egyre növekszik.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS