SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jó hírek az irodapiacon! E téren visszakerült Budapest a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jó hírek az irodapiacon! E téren visszakerült Budapest a térképre
A budapesti irodapiac már nem csak visszakerült a térképre, hanem sokan már aggódnak, hogy a megindult építkezések nem terhelik-e túl a következő években a budapesti piacot. Tardos Gergely, az Otp Elemzési Központ igazgatója szerint ez régiós összevetésben nem tekinthető soknak.
Megjelent: 2017. 10. 04. szerda 08:53

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tardos Gergelyotpirodapiacirodaingatlanbudapest

Válság előtt a magyar gazdaság már nem nőtt, szemben a régió többi országával, viszont a fejlesztők régiós fejjel gondolkoztak. Ebben az időszakban könnyű volt iroda finanszírozáshoz jutni, ezért elindult egy viszonylag spekulatív fejlesztés. A válság ebben a helyzetben érte el Magyarországon, melynek hatására az irodai többletkereslet szinte azonnal megszűnt, azonban rengeteg iroda volt még készülőben. 2009-ben több mint 300 ezer négyzetméternyi irodát adtak át. A kereslet ezek után visszaesett, és egyre kevesebb irodát adtak át, és gondot okozott a kihasználatlanság is. Mindezek következtében komoly árverseny indult meg, 30-40%-ot is estek az irodaárak. 

2013 környékén elindult a piac konszolidációja, mely nagyban köszönhető a hazánkba települő service centereknek is. Megindult a kereslet, és elkezdett javulni a kihasználtság is.

A jövőre nézve arra lehet számítani, hogy beindulnak az átadások, a bérleti díjak emelkednek majd. Ezt a régiós piac elbírja, hiszen összehasonlítva a környező országokban tapasztalható irodai díjakkal, a hazánkban uralkodó árak alacsonynak mondhatók.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS