SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A prémium irányba indult el az Apple, csak nehogy önmaga - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A prémium irányba indult el az Apple, csak nehogy önmaga kokurenciájává váljon
Szeptemberben fontos bejelentések érkeztek az Apple háza tájáról, így ismét a befektetők figyelmének a középpontjába került. Az új termékek kapcsán azt látni, hogy a cég a prémium irányba indult el, ez pedig kockázatokat hordozhat, a befektetők egyelőre óvatosnak látszanak.
Megjelent: 2017. 10. 17. kedd 11:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Cinkotai Norbertkbcappleiphonebefektetés

Szeptemberben több új termékkel rukkolt elő az Apple. Ebből az egyik, jelesül az iPhone X 1000 dollár körüli árával merészet húzott. Az jól látszik, hogy ezzel az árpolitikával a prémium kategória irányába veszik az utat. A most bemutatott készülékek viszont nem rejtenek magukba olyan szintű újításokat, ami indokolttá teszi ezt az igen magas árat. Sokan vagy más gyártót választhanak vagy az Apple korábbi készülékeit vehetik, amivel önmaguk konkurenciájává válhatnak.

Az átlagos eladási árak nőni fognak, míg az eladott termékek száma valószínűsíthetően csökkeni fognak. Kérdés, hogy hosszú távon az árbevételt ez mennyire fogja befolyásolni. Azt látni, hogy a befekktetők egyelőre óvatosak és kivárnak. A kivárást indokolja, hogy Trump adócsomagja még nem került bevezetésre, ami az Apple esetében korántsem elhanyagolható.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS