SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Hitel helyett lízinggel 3 millió forintot spórolt ez a c - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Hitel helyett lízinggel 3 millió forintot spórolt ez a cég
Az elektromos autókra jelentős állami támogatás igényelhető, emellett rengeteg előnyük van, amellyel komoly tételeket spórolhatnak meg a cégek. Megkérdeztük a Magyar Lízingszövetséget és a Panda Security képviselőjét, akik már lecserélték a flottájukat, eddig mik a tapasztalatok.
Megjelent: 2017. 12. 21. csütörtök 10:34

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
tekse kálmánmagyar lízingszövetségarvalgölcz dénespanda securityelektromos autólízingspórolás

Egyelőre két felhasználási mód van az elektromos autókat tekintve: a benefit autók, amikor a menedzsment vásárol magának - ez egyre elterjedtebb -, illetve a városon belüli logisztikai feladatok ellátására lízingelt céges autók, mondta el Tekse Kálmán, a Magyar Lízingszövetség alelnöke.

Milyen előnyökre számíthat az, aki az elektromos autóra cserélné le céges flottáját?

Az autók fogyasztás töredéke a benzines/dízeles autókéhoz képest, adójóváírásra és 1,5 millió forintos állami támogatásra számíthatnak a cégek, illetve kopó-forgó alkatrészek hiányában a szervizelés költsége is jelentősen esik.

Gölcz Dénes, a Panda Security ügyvezetője elmondta, másfél éve vették az első elektromos autójukat. Döntésükben az anyagiak mellett szerepet játszott az is, hogy ezzel kifejezhessék az innováció melletti elköteleződésüket is, a cég értékrendjét ezáltal is kifejezhessék. Három évre számítva minimum 3 millió forintot spóroltak a cégnek a döntéssel.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS