SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ezért lassultak be a kifizetések az IronFX-nél - Interjú - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ezért lassultak be a kifizetések az IronFX-nél - Interjú
A devizakereskedést kínáló cég Londonban dolgozó értékesítési vezetője adott Cipruson interjút a GazdaságTV-nek. Arról kérdeztük, hogy miért történhetett meg, hogy egyes esetekben elmaradtak a kifizetések? Állítólag csoportosan éltek vissza az ügyfelek a kínált promóciókkal.
Megjelent: 2015. 04. 15. szerda 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
németh zoltánironfxdevizapiackereskedéskifizetéspromóció

GazdaságTV.hu: Azt halljuk és olvassuk a médiában, hogy kínai ügyfelek panaszt emeltek, hogy kiutalások feldolgozásának a sebessége miatt, és bírósághoz fordultak. Mi vezetett idáig, érinti-e ez a magyar ügyfeleket?

 

Németh Zoltán: Kereskedőknek olyan csoportját azonosítottuk nemrég az IronFX-nél, akik visszaéltek a promócióinkkal, és ezzel vétettek a szerződési feltételeinkbe foglaltakkal. Ezt a csoportot kivizsgálás alá helyeztük, és az ő kiutalási kérelmeiket függőben tartjuk addig, amíg a vizsgálat véget nem ér. Természetesen ezzel a cégnek az érdekeit is védjük, valamint több mint 500 ezer ügyfél érdekeit, akik normálisan kereskednek a rendszerünkben. Több mint 5300-an vannak magyar kereskedők a rendszerünkben. Az elmúlt 5 évben, ami alatt az IronFX fennáll, nem tapasztaltunk illetve nem kaptunk semmilyen felszólítást, bírságot a felügyeleti szerveinktől. Az IronFX több mint 8 felügyeleti szerv által van felügyelve, ehhez tartozik az FCA, a CySEC, ASIC, az DFSA és sorolhatnám.


 

GTV: Miért ajánl az IronFX továbbra is promóciókat?

 

NZ: Az IronFX továbbra is promóciókat fog ajánlani azon ügyfeleiknek, akik szeretnék a promóciókat normális körülmények között, a szerződési feltételekben foglaltak alapján használni. Természetesen nem szeretnénk, hogy ezek a normálisan kereskedő ügyfelek vallják kárát annak, hogy néhányan visszaéltek a promócióval, és nem rendeltetésszerűen használták. Jelenleg is vannak promócióink, és minden egyes hónapban ezek a promóciók változnak, így érdemes elolvasni a szerződési feltételeket, minden egyes alkalommal, amikor egy ügyfél új promóciót igényel.


 

GTV: Meg tudná magyarázni, hogy miért tapasztalható késés a kiutalásoknál?

 

NZ: A kiutalásokban késés azért tapasztalható, mert mióta ezt a csoportot azonosítottuk, a visszautalásokat egy manuális ellenőrzésen kell átengednünk. Korábban erre nem volt szükség. A manuális ellenőrzésnek az a célja, hogy a kereskedőnek a stratégiáját vizsgáljuk, és ezzel kiszűrjük azokat, akik visszaéltek a bónuszunkkal, akik nem használták rendeltetésszerűen. Azok az ügyfelek, akik visszaéltek ezzel a promóciókkal, további késésekre fognak számítani, hiszen az ő számláik vizsgálata eltarthat egy darabig. Azon kereskedők, akik rendeltetésszerűen használták, ők továbbra is azt a megszokott módszert kapják az IronFX-től a feldolgozásokban, amit eddig is kaptak.


 

GTV: Az IronFX market maker-e, ami azt jelenti, hogy a profitja az ügyfelek veszteségéből származik?

 

NZ: Az IronFX-nél két különböző üzleti modellt alkalmazunk. Ezek közül egyik az STP/ECN számlatípus. A másik pedig a market maker. Természetesen nem kényszerítjük az ügyfeleinket egyik számlatípusunk igénybevételére sem. Mind a kettő számlatípusnak, végrehajtási metódusnak megvan a maga előnye és hátránya, amelyeket az ügyfelek el tudják olvasni, illetve tisztában vannak a kondíciókkal. Az ügyfél szabadon választ, és innentől kezdve a döntés az ő kezében van.


 

GTV: Milyen biztosítással rendelkezik a cég, hogy védje az ügyfeleit?

 

NZ: Az IronFX-nél mi a befektetői kompenzációs alapnak (Investor Compensation Fund – a szerk.) a tagjai vagyunk, akik rendelkeznek ügyfelenkénti betétbiztosítással. Valamint 8 felügyeleti szervnél szereztük meg a működési engedélyünket. Ezek között a legnevesebbek az FCA, az ASIC, a CySEC, a DFSA. Ezen felügyeleti szerveknek is van saját biztosítási rendszerük, és az elmúlt 5 évben a működésünk során nem tapasztalatunk egyik felügyeleti szervtől sem felszólítást, vagy bírságot, ami nagyon pozitív számunkra.

 

GTV: A 2015-ös év eléggé mozgalmas évnek bizonyult idáig ebben a szektorban. Hogy élte meg ezt az IronFX?

 

NZ: Igen, a 2015-ös év tényleg elég mozgalmas volt. Láthattuk a Svájci Nemzeti Bank beavatkozását az EUR/CHF küszöbébe, és ez nagyon sok brókercéget negatívan érintett. Ez az IronFX-et nem érintette negatívan, sőt, pozitívan jöttünk ki az események láncolatából. Azóta is nagyon sok brókercég küszködik. Természetesen az IronFX továbbra is próbál fejlődni, terjeszkedni. Két új irodát nyitottunk a 2015-ös évben. Az egyik a Dubai irodánk, a másik pedig a Johannesburg-i irodánk. Mindkét országban megszereztük a helyi felügyeleti szervek engedélyét és új alkalmazottakat tettünk az irodákba. Emellett két új termék bevezetésén is szorgoskodott az IronFX csapata. Az egyik a Multi Asset Trader, amely már elérhető az IronFX-nél. Több mint 3000 új termékkel tudnak kereskedni az ügyfeleink, olyan termékeket igénybe véve, amelyekre eddig nem volt lehetőségük. Emellett a Mirror számlatípusunkat is tudják használni az ügyfelek már, melyen magasabb hozamot tudnak elérni alacsonyabb kockázatta a kereskedőink.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS