SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ha maradnak a britek, 430 forint is lehet egy font - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ha maradnak a britek, 430 forint is lehet egy font
Úgy néz ki, hogy az elrettentő elemzésektől megijedtek a britek és most többen lett azoknak a tábora, akik inkább maradnának. A legoptimistább forgatókönyv is -2,7%-os GDP növekedést vetít előre, ha a kilépés mellett döntenének. Ha maradnak, akkor a fontban erősödés valószínű.
Megjelent: 2016. 05. 27. péntek 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
horváth ákoserstenagy-britanniafontforint

Megérkeztek a legfrissebb közvéleménykutatási felmérések a brexittel kapcsolatban. Úgy látszik megfordult a trend és átbillent a mérleg a maradni vágyók oldalára. Ezt főleg a nemrégiben megjelent elemzések és David Cameron kommunikációjával lehet magyarázni. Az OECD számításai szerint, ha kilépnek a britek az EU-ból, akkor a legoptimistább forgatókönyv is csak -2,7%-al kisebb GDP növekedést valószínűsít, illetve a háztartások jövedelme is 2200 fonttal csökkenhetne. A fontra sem lenne jó hatással a Brexit, igen csak leértékelné a devizát, ez a folyamat a begyűrűző infláció miatt igencsak megdrágítaná a termékek árát. A hitelminősítők is nagy valószínűséggel elvennék a AAA-s besorolást is Nagy-Britanniától.

 

Ha bennmaradnak az EU-ban a britek, akkor a fontban erősödés jöhet a vezető devizákkal szemben, de hosszabb távon a jegybanki kommunikációnak és a makroadatoknak is kell változnia ahhoz, hogy a jelenlegi szintekről egy markáns elváltozás jöhessen a devizában. Ezt a folyamatot érdemes a forinttal szemben lekereskedni. Középtávon akár egy 10-15 forintos elmozdulást is láthatunk és a közeljövőben 425, 430 forintos font árfolyammal is kalkulálhatunk.

Az OECD adatai szerint a legjobb esetben is -2,7%-os lenne a GDP növekedés, ha megvalósulna a Brexit

A Brexit kimenetelét a forinttal szemben érdemes lekereskedni
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS