SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A piacok már a britek maradását árazzák - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A piacok már a britek maradását árazzák
Befektetési szempontból a mai nap kifejezetten fontos, hamarosan eldől, hogy a Britek maradnak-e, vagy kilépnek az Unióból. A tőzsdék a maradást árazzák, ez látszik a font árfolyamán is. Ha a szigetország nem lép ki, akkor nem számíthatunk nagy emelkedésre a piacokon.
Megjelent: 2016. 06. 23. csütörtök 14:56

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tóth Andrásgeo professionalbrexitnagy-britanniafont

A mai nap egy igen fontos mérföldkő a piacok életében, ma szavaz Nagy-Britannia arról, hogy bennt kívánnak-e maradni az Európai Unióban, vagy nem. Ha a kilépést választják, akkor az beláthatatlan turbulenciákat okozhat a tőzsdéken, ám egyenlőre a piac a maradásukat árazza. A legutóbbi Exit Pollok is azt igazolják, hogy nem fonak kilépni a britek, ez visszatükröződik a font árfolyamában is. Egy komoly gyengülés után ismét visszatért abba a mederbe, ahol eddig is haladt a GBP és erősödni kezdett. Ha a jelenlegi forgatókönyv szerint történik minden, akkor már nem lesznek túl nagy emelkedések, azonban ha az ellenkezője valósul meg, akkor az nagyon komoly eséseket okozhat, például a font árfolyamában egy 15%-os leértékelődés is bekövetkezhet.

Ha mégis bekövetkezik a Brexit, akkor 15%-os esést is elszenvedhet az árfolyam

Jelenleg többségben vannak a maradni vágyók

Ha nem maradnak, azt megemlegetnék a részvénypiacok is
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS