SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Még 5%-ot eshet a font, 365 forint körül érdemes lehet l - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Még 5%-ot eshet a font, 365 forint körül érdemes lehet longolni a devizát
A kétnapos EU csúcson Angela Merkel szigorúan nyilatkozott, azt mondta, hogy nem fogják kiengedni a briteket a Brexitből és nem szeretnének teret adni további országoknak a kilépésre. A fontban még van tere gyengülni 365 forint körül mér be lehet szállni a devizába.
Megjelent: 2016. 06. 30. csütörtök 12:05

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gyürüs Pétermkbbrexitangol fontforint

Az elmúlt két napban tartott EU csúcstalálkozó keretében Angela Merkel kijelentette, hogy nem fogják vélhetően kiengedni az angolokat a Brexitből. Az EU nem szeretne teret adni, hogy további országok is felbuzdulva az angolok példáján elhagyják az Uniót. Az angol font még nem érte el a mélypontját, körülbelül további 5%-ot jöhet lefelé, ami azt jelenti, hogy 365 forint körül már érdemes lehet long pozíciókat felvenni.

365 forint körül jó beszálló ígérkezhet a font kurzusába
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS