SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az erősödő forint kedvezően hathat a GBP/HUF árfolyamá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az erősödő forint kedvezően hathat a GBP/HUF árfolyamára
Nagy valószínűséggel folytatódik a font gyengülése, hiába erősítették ideiglenesen a kedvező makroadatok, de ez inkább egy kedvező short pozícióra volt alkalmas napon belül. A GBP/HUF devizapárra kedvezően hathat ha a forint megindul felfele és elrugaszkodik a 310-es árfolyamtól.
Megjelent: 2016. 08. 18. csütörtök 16:18

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gyürüs Pétermkb bankfontnagy-britanniaforintgyengülés

Továbbra is számolhatunk azzal, hogy az angol font folytatja a gyengülését. Ugyan voltak kedvező makroadatok melyek ideiglenesen erősítették az angol devizát, 2 forintot emelkedett is a GBP/HUF, de ez inkább egy napon belüli short pozíció volt, mint egy korrekció. További gyengülés mellet szól az, ahogy haladunk az időben további gyenge adatok fognak érkezni a szigetországból és nagy valószínűséggel a Bank of England is kamatot vághat, ami szintén ebbe az irányba mutat. A forint jelenleg nem tud elrugaszkodni a 310-es árfolyamtól, amennyiben megindul mégis felfele, akkor az a GBP/HUF devizapárra kedvezően fog hatni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS