SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
354-es szintekig érdemes lehet beszállni a font/forint kur - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

354-es szintekig érdemes lehet beszállni a font/forint kurzusba
Ma délelőtt publikálták a brit GDP adatot, amely a népszavazás utáni időszakot méri, ami meglepő módon növekedésről számolt be. Erre 348-ig felpattant a forint a fonttal szemben, majd negyed órán belül visszacsúszott 347-ig. Érdemes lehet megjátszani a keresztet a 354-es szintig.
Megjelent: 2016. 10. 27. csütörtök 16:23

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gyürüs Pétermkbnagy-britanniabrexitfontforintgdp

Ma délelőtt publikálták az előzetes brit GDP adatot, amely meglepően növekedésről számolt be, a Brexit ellenére. A forint érdekesen reagált a hírre a fonttal szemben, hírtelen kilőtt 348-ig, majd negyed óra múlva visszakorrigált 347-ig. Azt figyelembe véve, hogy a forint egy gyengülő pályán mozog, ez a reakció azt is jelentheti, hogy a piac kevésbé hisz annak, hogy az angol font erősödni tud. Érdemes lesz arra figyelni, hogy ha kijön egy esetlegesen negatívabb hír, akkor mennyire fog megindulni lefele a brit fizetőeszköz. Gyürüs Péter üzletkötő szerint érdemes lehet fontban gondolkodni forinttal szemben, körülbelül a 354-es árfolyamszintig és ott érdemes lehet a long pozíciókat lezárni.

Meglepte a piacot, hogy növekedett a brit gazdaság

Jó beszálllás lehet a font/forint kurzusba.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS