SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kína okozhatta a dollár 1%-os gyengülését csütörtök - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kína okozhatta a dollár 1%-os gyengülését csütörtök hajnalban
Csütörtök hajnalban megtört a dollár utóbbi hetekben látott stabil mozgása, 1%-ot gyengült a főbb devizákkal szemben. Először a piac a Fed jegyzőkönyvét tette felelőssé ezért, de elég valószínű, hogy a leértékelődés okozóját inkább a kínai piacon kell keresni.
Megjelent: 2017. 01. 05. csütörtök 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pleschinger Gyulamkbdollárjüangyengülés

Ma hajnalban megtört a dollár eddigi stabil mozgása ráadásul elég látványosan, 1%-ot értékelődött le a zöldhasú. Sokan azzal indokolták az esést, hogy a várakozásoknál galamblelkűbb kommentárt tett közzé a FED a szerdai jegyzőkönyvében. Pleschinger Gyula, az MKB igazgatója szerint inkább keletebbre kell keresni a probléma forrását. A kínai offshore piacon jelentős mozgások mentek végben az éjszaka alatt, az egynapos betéti kamat felugrott közel 80%-os szintre. Ennek hatására a jüan short pozícióra játszó befektetők valószínűleg pozíció zárásra kényszerültek. A szakértő szerint további gyengülésre nem számíthatunk a dollárban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS