SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az elmúlt napok vesztese a török líra volt - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az elmúlt napok vesztese a török líra volt
Komoly esést szenvedett el a török fizetőeszköz a napokban, a jegybank minden eszközzel próbálta megfogni ezt a trendet több kevesebb sikerrel. A lejtmenet részben a rossz decemberi makroadatokra vezethető vissza. Erős lesz a volatilitás a további napokban is líra piacán.
Megjelent: 2017. 01. 12. csütörtök 12:56

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dénes Szilárdmkbtörök líraeséserdoganjegybank

Az elmúlt napok legsúlyosabb devizapiaci mozgása a török lírában ment végbe, már tavaly 17%-ot gyengült a dollárral és az euróval szemben. Az idei év első napjaiban ez a csökkenés felgyorsult, szerdán már 12%-al volt gyengébb a fizetőeszköz az év elejéhez képest. A jegybank több eszközzel is próbálkozik ezt a trendet megakadályozni, a mai napon elérte, hogy a 3,93-as szintről egészen 3,8 dollárig korrigáljon. A kockázatkerülő befektetőknek nem ajánlott most a lírával való spekulálás, mivel a következő napokban folytatódni fog az erős volatilitás az árfolyamban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS