SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Bármikor elengedheti a cseh jegybank az euróval szembeni - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Bármikor elengedheti a cseh jegybank az euróval szembeni árfolyamküszöböt
A cseh koronának, a tankönyv szerint, erősödnie kellene, miután a jegybank elengedte az árfolyamküszöböt. Ugyanakkor nem egyértelmű, hogy milyen irányt vesz az árfolyam, ugyanis egyes számítások szerint 65 milliárd dollárnyi pozíció alakult ki a korona erősödése irányába.
Megjelent: 2017. 04. 03. hétfő 16:47

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcorde értékpapírcseh koronaangol fontbrexitcseh gazdaságangol gazdaság

Több érdekes sztori is körvonalazódik a devizapiacon, véli Rövid Szabolcs, a Concorde Értékpapír Zrt. Az egyik, hogy a múlt héten az angolok elindították a brexit folyamatát, az angol font azonban nem tudott már tovább gyengülni a hírre, mivel rendkívül pesszimista lett a piac a fontot illetően, így ez sokkal inkább tekinthető kontraindikátornak, semmint, hogy további gyengülés következzen be az árfolyamban. Ami a font ellen szól, hogy továbbra is magas az ország fizetési mérleg hiánya. Amennyiben ez a javulás irányába mozdulna el, az további fontvevőket generálhatna.

A cseh korona sorsa egyelőre rejtély, hiszen, miután a jegybank elengedte az árfolyamküszöböt az euróval szemben, nem tudni, milyen irányt vesz az árfolyam.

Rendkívül magas lett az angol font esésére játszó short pozíciók száma, nagyon pesszimistává vált a piac a fontot illetően.

2015 óta csökkenő trendet mutat a devizapár. Ez megtörhet, ha sikerül tartósan a 360-as szint fölé kerülnie az árfolyamnak.

Tankönyv szerint erősödnie kellene a koronának az árfolyamküszöb elengedése után, ugyanakkor nem teljesen egyértelmű, milyen irányba lesz majd az elmozdulás.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS