SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Bármi lesz a török népszavazás kimenetele, a líra gyen - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Bármi lesz a török népszavazás kimenetele, a líra gyengülhet
A most hétvégi török népszavazáson derülhet ki, hogy Erdogan elnök hatalma be lesz-e biztosítva egészen 2029-ig. Kiss Mónika, az Equilor vezető elemzője úgy véli, hogy bármelyik verzió is kerül megszavazásra, a líra nagy valószínűséggel gyengülni fog az elkövetkezendő időszakban.
Megjelent: 2017. 04. 13. csütörtök 14:14

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilortörök líraerdogantörökországgazdaság

Nem áll túl fényesen a török gazdaság jelenleg, a tavalyi puccs miatt jelentősen megcsappant a turisták és a közvetlen tőkebefektetések száma. Az országban hétvégén alkotmányossági szavazás lesz, melyen kiderül, hogy Erdogan elnök be tudja-e biztosítani a hatalmát 2029-ig. Ha az igenek győznek, akkor a török elnök hatásköre jelentősen megnövekedne, a parlament végrehajtó szervvé válna és maga az irányítás is egy kézbe kerülne. Az Equilor török lírával kapcsolatos várakozásait a videóban tekintheti meg.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS