SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Elkerülhetetlennek tűnik a paritás az euró-font viszony - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Elkerülhetetlennek tűnik a paritás az euró-font viszonyában
Újabb tekintélyes pénzügyi szolgáltató cég, jelesül a Morgan Stanley állt be a HSBC Bank mögé, akik megdöbbentő jóslatot tettek: az év végére vagy a jövő év elejére paritás szintig emelkedhet az euró-font árfolyama. Erről beszélt Kovács Karád, a Portfolió Trader vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 08. 23. szerda 11:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Karádportfolio traderangol fonteuróbrexit

A brexit körüli bizonytalanság, illetve az eurózóna egyre növekvő erősödése a paritás irányába tereli a devizapár árfolyamát, melyre még nem volt példa. A hosszú távú trendeket figyelve nem kérdés, hogy lesz-e paritás vagy nem, mondta el Kovács Karád a Portfoli Trader vezető elemzője, ám szerinte később várható mindez, mint ahogy a két nagy bank várja.

A brexit kapcsán mindenki negatív forgatókönyvre számít, holott Nagy-Britanniából igen erős makroadatok jönnek, az infláció is ott van, és elképzelhető, hogy sokáig már nem tud ellnálli a brit jegybank a kamatemelési várakozásoknak, mely a font erősödését idézheti elő.

A brexit körüli bizonytalanság és az erősödő eurózóna a paritás irányába tereli a devizapár árfolyamát. A nagy kérdés leginkább az időzítés, elképzelhető, hogy a várakozásoknál később fog bekövetkezni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS