SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A folyamatosan emelkedő árfolyam miatt nem törhet világh - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A folyamatosan emelkedő árfolyam miatt nem törhet világhatalomra bitcoin
Rövid távon nem valószínű, hogy általános kereskedelmi világvalutaként tudunk tekinteni a bitcoinra, mondta el Pataki Gábor, a CoinBroker.hu alapítója. Véleménye szerint a folyamatos árfolyam emelkedés lehet ennek a gátja, hiszen komoly deflációs spirált indíthatna be.
Megjelent: 2017. 10. 31. kedd 11:12

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pataki gáborcoinbroker.hubitcoinethereumripplekriptovalutapénz

Egyelőre nem valószínű, hogy átveszik a kriptovaluták a hatalmat, viszont sok kiegészítő funkciójuk lehet, ami bevezetésre kerülhet. Itt az ethereumot kell elsősorban megjegyeznünk, amelyekkel okosszerződéseket lehet kötni, így a teljes ingatlannyilvántartást ki lehet váltani. Ennek bevezetését Ukrajna tervezi elsőként. Ezenkívül bármilyen kereskedelmi ügyletre használhatjuk ezt a valutát, akár pénzügyi elszámolásra is. A ripple szintén egy fontos kriptovaluta, mely a bankközi átutalásoknál alkalmazhazható. Ennek a nagy előnye, hogy négy másodperc alatt át lehet utalni a világ bármely pontjára.

A bányászat is megoldás a profitszerzésre, ám ennek magas költségei és bonyolultsága miatt a kezdőknek inkább a felhő alapon vásárolt erőforrás javallott.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS