SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Élet a Brexit után: dollár/forint technikai elemzés - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Élet a Brexit után: dollár/forint technikai elemzés
Már csak egy nap választ el minket a brit népszavazástól. Amennyiben nem valósul meg a Brexit, akkor jó beszálló ígérkezhet a dollár/forint kurzusban. Ha a keresztnek sikerül áttörnie a rövidtávon kialakuló emelkedő trendvonalat, akkor a devizapár a 255-ös szintig is lezuhanhat.
Megjelent: 2016. 06. 22. szerda 13:31

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csizmadia Balázsbrexitelemzésdollárforint

Az elmúlt heti trendfigylőben, Csizmadia Balázzsal az SAP-t néztük meg és megállapítottuk, hogy jó beszállás ígérkezik benne 67 eurónál rövidtávon. Azóta az árfolyam 7%-ot emelkedett. A mostani adásban a dollár/forint grafikonját vizsgáltuk meg egy kicsit hosszabb távra. A FED múlthéten enyhén lassuló gazdaságról és csökkenő kamatpályáról beszélt, ami dollárnegatív kommunikációt jelent. Ha a britek bennmaradnak az eurózónában és visszatér a piacra a pozitív hangulat, ami jó hatással lehet a forintra. Ez a kombináció az USD/HUF árfolyamát mélyen lenyomhatja.

 

Az árfolyam 2015 novembere óta szépen lassan csúszik lefele és inkább egy csökkenő trendet alakít ki. Ha a rövidtávú pirossal jelzett trendvonalat sikerül letörnie a részvénynek, akkor bőven van tér lefele. Ha 268 forint alá esne az árfolyam, akkor alakulna ki a csökkenő trend és akkor a 255-250-es szintig is zuhanhatna a papír. 

Ha nem valósul meg a Brexit, akkor 355-ig zuhanhat az USD/HUF, ahol érdemes beszállót keresni
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS