SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Carney csomagja és a FED szeptemberben dollár-hullámot ho - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Carney csomagja és a FED szeptemberben dollár-hullámot hozhatnak
A brit jegybank kamatcsökkentése kevésbé volt meglepetés-szerű, de az, hogy a 2009 óta futtatott eszközvásárlási programot kibővítik, már hozott újdonságot bőven. Ha ezt a FED szeptemberben kamatemeléssel megfejeli (amire most még kisebb az esély), akkor jó erőben lesz a dollár.
Megjelent: 2016. 08. 05. péntek 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
tradebeat.hudevizadollárfontboemark carneyfederal reserveparitás

Bár egy éve a nagybankok és elemzők többsége az euró/dollár paritásról beszélt, markáns dollárerősödésnek pedig semmi nyoma. Sőt, az utolsó kamatemelés óta feljebb mozog az EURUSD kurzusa. A Tradebeat.hu elemzése szerint nem is igazán izgatja a piacokat jelenleg a szeptemberi kamatdöntés, ami látszik a Wall Street teljesítményén is, hiszen mindenkori csúcsokat láttunk a részvénypiacokon.

 

Az elemzés szerint a héten azonban volt egy komoly esemény, amely az euró menetelését fordíthatja délnek. 25 bázispontos csökkentést lépett meg a Bank of England, ami magába véve nem nagy meglepetés, ezt a részt beárazta szinte minden fontban érdekelt grafikon. Az eszközvásárlási programjának bővítése viszont annál jobban meglepte a piacot. A 2009-ben elkezdett QE program immáron 435 milliárd GBP-s keretösszegnél tart. Az angol font rögtön 150 pontot zuhant az amerikai dollárral szemben.

 

Az euró még tartja magát, de a Tradebeat.hu szerint ha szeptemberben lép a FED, amire eddig a befektetők 12%-a számít, akkor lehet némi meglepetés. A kulcs viszont mindenképpen a FED-nél van, szigorítás nélkül nem lesz újabb dollár-hullám.

Elővették az ollót a BoE döntéshozói

a font meg is érezte a döntést, 150 pontot zuhant a kábel
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS