SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
1.13-ig gyengülhet az dollár az euróval szemben - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

1.13-ig gyengülhet az dollár az euróval szemben
Egyes elemzők szerint szeptemberben már voltak olyan adatok, amik indokolták volna a FED-nek, hogy kamatot emeljen. Az, hogy ezt nem lépték meg, az nagymértékben csökkenti az amerikai jegybank szavahihetőségét. A dollár 1.13-ig gyengülhet az euróval szemben.
Megjelent: 2016. 09. 29. csütörtök 16:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dénes Szilárdmkbfedkamatemelésjegybankdolláryen

A piac 50%-os esélyt áraz arra, hogy a FED decemberben kamatot emel. Ezt az esélyt a jegybank 70%-osra szeretné feltornázni, hogy ez aztán ne keltsen piaci turbulenciát. A jegybank eddig azt kommunikálta, hogy a döntés nagyban függ a makroadatoktól, de sok elemző szerint már korábban rendelkezésre álltak a megfelelő számok ahhoz, hogy meglépje a kamatemelést. Ez a hezitálás nagyban csökkenti a FED szavahihetőségét. A dollár kurzusában a közeljövőben rövid poziciók épülhetnek ki amennyiben tovább csökken az 50% körüli emelési esély.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS