SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Továbbra sem fog lemenni paritásig az EUR/USD - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Továbbra sem fog lemenni paritásig az EUR/USD
December vége óta gyengülő trend jellemzi az EUR/USD keresztet, a dollár volt előnyben az euróhoz képest. Rövidtávon viszont dollár gyengülés, euró erősödés jöhet. Március, április környékén érdemes lesz figyelni a nagy jegybankok reakcióit Donald Trump gazdasági törekvéseire.
Megjelent: 2017. 01. 13. péntek 16:25

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotpekbdolláreuró

Január 19-én tartja idei első kamatdöntő ülését az EKB Kormányzótanácsa, melyen az irányadó hitel és betéti kamat mellett az eszközvásárlási program keretrendszere is a tárgyalóasztalra kerül. A decemberi ülésen nem változtattak a kamatkondíciókon, de meghosszabbították a 2015 márciusa óta tartó eszközvásárlási programot, melynek havi vásárlási volumenét áprilistól 80-ról 60 milliárd euróra mérséklik.

 

Ilyen érdemi, likviditásbővítő intézkedéseket követően annak ellenére sem számíthatunk változtatásokra a jövő heti ülésen, hogy az infláció decemberben meghaladta a várakozásokat (+1,1%), mivel a maginfláció továbbra is 1% alatt van és az eurózóna gazdaságának növekedési kilátásaira vonatkozó friss előrejelzést csak márciusban teszik majd közzé.

 

Az eurózóna monetáris politikájában érdemi irányváltást a Fed döntéshozóinak az új amerikai elnök gazdasági programjára való reakciója hozhat. Illetve ha az eurózóna gazdaságának kilátásai érdemben romlanak, ahogyan az a decemberi ülés jegyzőkönyvéből is kiderül, a 60 milliárd euróra csökkentett havi vásárlási keretet újra 80 milliárdra növelhetik.

 

Hirtelen kerülhet lépéskényszerbe az EKB abban az esetben is, ha az olasz bankrendszer helyzetének rendezésére tett eddigi intézkedések kudarcot vallanak, és újabb beavatkozás válik szükségessé.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS