SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A dollár erősödésének fékezéséhez még Trump hatalma - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A dollár erősödésének fékezéséhez még Trump hatalma is kevés lehet
Bár az új elnök gyengébb dollárt szeretne látni gazdasági tervei végrehajtásához, de most minden abba az irányba mutat, hogy további erősödés jön az USD piacán. Az euróval szemben paritásig is mehet - mondja Szántó András, az Equilor Befektetési Zrt. lakossági üzletág igazgatója.
Megjelent: 2017. 01. 25. szerda 12:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szántó andrásequilordollárdevizatrumpusaamerikaparitáseurusdeuróforexfxkereskedés

Trump győzelme után a dollár – némi megingást követően – jelentősen erősödött tavaly év végén. December 14-én a Fed egy év után végrehajtotta a második kamatemelést, ráadásul a jegybankárok szerint az idei évben további három kamatemelésre is sor kerülhet. Egyelőre ezt a véleményt a piaci szereplők kisebb része osztja, a határidős árazások alapján nagyobb az esély két kamatemelésre. Az Equilor elemzői alapvetően továbbra is a dollár erősödésére számítanak, azonban várhatóan annak intenzitása kisebb lesz a korábbi években látottaknál, és nagyobb korrekciók szakíthatják meg a mozgást. Trump gyengébb dollárt szeretne látni a gazdaságban, de még elnöki hatalma is kevés lesz ahhoz, hogy a devizájuk erejét fékezze. A dollárindex az elmúlt hónapokban egy fontos kitörést hajtott végre, így a következő időszakban a nagyobb korrekciókat dollárvételekre célszerű kihasználni. Az Equilor álláspontja szerint euró/dollár árfolyam akár a paritásig mehet, 2018-ra akár az alá.

Az utóbbi időkben szinte szárnyal az USD
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS