SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A korrekció ellenére tovább erősödhet a dollár, akár - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A korrekció ellenére tovább erősödhet a dollár, akár a paritásig is elmehet
Miután fordulatok következtek a francia választásokban, erősödni kezdett az euró a dollárral szemben. További lökést adott a fizetőeszköznek a FED legutóbbi jegyzőkönyve is. A következő hónapokban a korrekció ellenére sok elemző további dollárerővel számol.
Megjelent: 2017. 02. 23. csütörtök 13:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dénes Szilárdmkbfrancia választásokfedjegyzőkönyveuródollár

Szerdán elérte az EUR/USD árfolyama az 1.05-ös szintet, ott azonban jött egy fordulat és erről a hat hetes mélypontról fordulat következett be és erősödésnek indult az euró. Ez a változás annak tudható be, hogy a francia választások frontján változás állt be és lemondott François Bayrou Emanuell MAcron javára, hogy ezzel gyengítse Marine Le Pen-t.

 

Szintén erősített az eurót a FED legutóbb megjelent jegyzőkönyve, amiből kiderült, hogy a tanács tagjai aggódnak a túl erős dollár árfolyam miatt. Bizonyos személyek amiatt is aggódnak, hogy ne túl későn lépje meg a FED a kamatemelést, mások pedig azért, mert nem tudnak kellő információt Trump fikális politikai terveiről.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS