SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Sok a kérdőjel, de a 300 forint feletti dollárban bízhat - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Sok a kérdőjel, de a 300 forint feletti dollárban bízhatunk
Sok bizonytalanság van a dollár/forint árfolyamának alakulásával kapcsolatban. A legfontosabb szempont lehet a jövőre nézve ezen a téren, hogy a FED mikor és milyen léptékben folytatja a kamatemelési ciklust. Az majdnem biztos, hogy az USD/HUF 300 forint felett fog alakulni.
Megjelent: 2017. 03. 14. kedd 12:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szántó andrásequilorusd/hufeur/usdfedkamatemelésdollár

Az egyik legfőbb mozzanat, amelyet a világ befektetői figyelnek, az a FED-nek a kamatemelési törekvése. A legutóbbi infó szerint Yellen-ék az idei évre három szigorítást ütemeznek, ám a legfőbb elemzői várakozások csak kettőt valószínűsítenek. Az amerikai dollár kamatszintje jelenleg meghaladja az euróét, ezért ha további jelentős kamatemeléseket látunk, akkor a befektetők inkább amerikai dollárba áramoltatják majd a pénzüket. Ez a folyamat erősíteni fogja az amerikai fizetőeszközt, ami elsősorban EUR/USD árfolyamára gyakorolhat jelentősebb hatást. Szántó András, az Equilor Befektetési Zrt. lakossági üzletág igazgatója szerint, a forint némiképpen erősödni fog idén, de ha a dollár erősödése az euróhoz képest ezt meghaladja, akkor 300, vagy afölötti USD/HUF-ot is láthatunk.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS