SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Trumppal új éra kezdődött a valutaháborúban - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Trumppal új éra kezdődött a valutaháborúban
Donald Trump színre lépéséve több tekintetben is új korszak kezdődött, így van ez a valuta esetében is. Kovács Karád, a Portfolio Trader vezető elemzője az euró-dollár árfolyam részletes analízisével tekinti át, hogy mire is számíthatunk még ebben az évben.
Megjelent: 2017. 05. 26. péntek 13:42

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Karádportfolio traderdolláreuródevizavaluta

Donald Trump, az eddigi gyakorlattól eltérően, nyilvánosság előtt beszélt arról, hogy a dollár árfolyamot túl erősnek tartja, ő viszont a gyengülésben lenne érdekelt. Az erre vonatkozó nyilatkozatai óta gyengülő pályán van a dollár, bár alapvetően ez nem ennek köszönhető. Trump oroszokkal való kapcsolatai a Watergate-botrányt idézik, növelve annak esélyét, hogy a jelenlegi elnök nem tölti ki hivatali idejét, ennek is befolyásoló ereje van.

Ám mindezek ellenére az látszik, nem ezek azok a tényezők, amik igazán meghatározók ebben, hanem a kamatpályák, gazdasági pályák és a befektetők várakozásai. Meglepő módon hiába van az amerika gazdasági előnyben például az eurozónához képest, s hiába van a kamatpálya is előnyben, az amerikai dollár mégis gyengül az euróval, és minden fontosabb valutával szemben.

Trump nyilvános megnyilvánulásai után a dollár gyengülő pályára került, ám nem pusztán annak hatására.

Az év eleje óta az euró mutatja a legerősebb tejesítményt a dollárral szemben

Az elmúlt időszakban leépültek az euró esésére játszó pozíciók, sőt az elmúlt 2-3 hétben nettó long irányba fordult a piac, amire 2014 tavasza óta nem volt példa
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS