SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Korrekció várható az euró/dollár kurzusában - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Korrekció várható az euró/dollár kurzusában
A rég nem látott alacsony szintekről nemrég megfordult pozitív irányba az USD/HUF kurzusa. Ennek okát leginkább a két fontos jegybank (EKB, FED) monetáris politikájában érdemes keresni. A jövőben kisebb korrekcióra számíthatunk a legtöbbet kereskedett devizapár árfolyamában.
Megjelent: 2017. 07. 26. szerda 13:44

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Lencsés Gyularaiffeisendolláreurókorreckióerősödésfedekb

Az elmúlt időszak egyik legjelentősebb piaci mozgása, a dollár erősödése volt. A dollár/forint kurzusa régen nem látott alacsony szintről emelkedett fel a zöldhasúnak köszönhetően. Ez a dollárerő megfordult az elmúlt időszakban, ami egyrészt a forint jó teljesítménye, másfelől a dollár gyengülése miatt történt, mely mögött leginkább az EKB monetáris politikája áll.

 

A jövőben pozitív gazdasági meglepetésekre számíthatunk a tengeren túlról, ami kisebb korrekciót idézhet elő mind az EUR/USD, mind pedig az USD/HUF kurzusában.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS