SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem tágul a kamatolló, így 1,17 felé veheti az irányt a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem tágul a kamatolló, így 1,17 felé veheti az irányt az euró/dollár
Az Akcenta igazgatója szerint a dollár gyengülni fog a következő időszakban. A FED nem tudja a kamatot a tavaly év végi szintnek megfelelően emelni, miközben az EKB kiterjesztette az eszközvásárlási programot. A cég 1,17-re várja a devizakeresztet, most már 1,14 felett járunk.
Megjelent: 2016. 04. 11. hétfő 13:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
štefan garbárakcenta czdolláreuródevizafedekbkamatemelésforex

A tavalyi évben a várakozásoknak megfelelően a FED kamatemelésével megkezdődött az USA monetáris politikájának normalizálódása. Az Egyesült Államok és a világ többi része között folytatott divergens politika azonban a 2015-ös évre is jellemző volt. Míg az USA-ban a jegybank kamatemelésre készült, addig a többi ország jegybankjai (például az Európai Központi Bank) lazítottak monetáris politikájukon. Gyakori téma volt az elmúlt évben a nyersanyag árak csökkenése is, amely az alacsony inflációban csapódott le. A piacra szintén kihatással voltak a Kínával kapcsolatos aggodalmak, melyek 2015 augusztusában kerültek előtérbe. Kérdéses ugyanis, hogyan sikerül átalakulnia ipari-alapú gazdaságból szolgáltató gazdasággá, és ennek milyen következményei lesznek érezhetők a globális pénzpiacon és a világgazdaságban az idei évben.

 

Az AKCENTA CZ előrejelzései szerint 2016 minden tekintetben nagyon volatilis és kiszámíthatatlan lesz, mivel bizonytalanságok sora áll előttünk. Kérdéseket vet fel a nyersanyag árak alakulása, Kína és a BRICS országok gazdaságának változásai, továbbá az Európai Unió jelenlegi labilis helyzete. Egyelőre arról is csak találgatni lehet, vajon a FED tervei között szerepel-e a kamatemelés folytatása, és amennyiben igen, milyen ütemben hajtanák végre.

 

„A devizapiac alakulása ebben az évben is a központi bankoktól függ majd. A kérdés egyszerű: milyen gyorsan fog a FED kamatot emelni? A válasz az, hogy várhatóan nem lesz gyors kamatemelés, és ha kivárunk több mint egy emelési ciklust, akkor az kétség kívül nagy meglepetésekkel jár majd. Ez az új forgatókönyv nagyban befolyásolni fogja a dollár árfolyamát. Aki ebben az évben is az amerikai pénznem erősödését várja, lehet, hogy csalódni fog.” – vélekedik az AKCENTA CZ piaci elemzője.

Nem nyílik az olló tovább
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS