SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Idén már stabilabb az euró, de még mindig shortolja a t - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Idén már stabilabb az euró, de még mindig shortolja a többség
Tavaly láthatóan megrendült a bizalom az euróban, de idén már stabilabb deviza - írja a TradeBeat.hu. Az euró részaránya tavaly 19,9 százalékra csökkent a nemzetközi devizatartalékokban, ami 2000 óta a legalacsonyabb arány. A kereskedők 63%-a még mindig shortolja az EUR/USD-t!
Megjelent: 2016. 06. 14. kedd 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
tradebeateurusdeuródollárdevizaforexjegybankdraghishorttartalékdevizajapán jen

Két éve még 1.40 dollárt kellett adni egy euróért, manapság majdnem paritás környékére csúszott le az EUR/USD árfolyam. Egyértelműen a nagy jegybankok éppen aktuális politikája alakította a kurzust. Csökkent az euró szerepe a világ  pénzügyi rendszerében, az euró részaránya tavaly 0,6 százalékponttal 19,9 százalékra csökkent a nemzetközi devizatartalékokban, ami 2000 óta a legalacsonyabb arány - írja a Tradebeat.hu.

 

Mario Draghi legutóbbi sajtótájékoztatóján mindenkit megnyugtatott, hogy a monetáris expanziót a jegybank egészen 2017 februárig folytatja, és továbbra is ha kell, teljes fegyvertárral dolgoznak a deflációs félelmek ellen. Ez nem mondható jó hírnek az euró szempontjából. Június 15-én lép fel a FED gárdája, amikor kiderülhet, hogy valóban lesz-e kamatemelés Amerikában, bár a bődületesen rossz Non Farm Payrolls munkaerőpiaci adat miatt ennek most kisebb esélyt ad a piac.

 

A Tradebeat.hu már év elején biztos volt abban, hogy ha az euró le is esik a paritás környékére, akkor sem fog sokáig ott maradni. Sokan foglalkoznak az EURUSD devizakereszt kereskedésével és leginkább nekik tanácsolták azt, hogy ne csak az 1-2 héttel ezelőtti mozgásokat, beárazásokat figyeljék. 2014 májusától gyakorlatilag mindent betöltött a grafikon. Jól látható, hogy a kisbefektetők 63 százaléka még mindig masszívan short pozíciókban ül és gyengíti a közös európai devizát a dollárral szemben. Bár 2015-ben az ECB riportja alapján is halványult az euró fénye, de idén már stabilabban állja a sarat. Ebben az évben a tradebeat.hu szerint még nem lesz bivalyerős az EUR, de a nagy eladások ideje már lejárt. Azon piaci szereplőknek, akik kimondottan tartalékdevizát keresnek, ajánlják figyelmükbe a japán jent, amely egy év alatt minden devizát földre kényszerített és az intézmények is szívesen zsákolják.

 

Forrás: Tradebeat.hu

Jelentős változáson ment át az euró/dollár két év alatt
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS