SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Év végére a 310-315 sáv gyenge felé tolódhat el az eur - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Év végére a 310-315 sáv gyenge felé tolódhat el az euró/forint
Pálffy Gergely nem számít rá, hogy ki lehet billenteni az euró/forintot a 310-315-ös sávból, ahol az elmúlt hónapokban is oldalazgatott. A Brexit népszavazás negatív forgatókönyve persze hozhat némi turbulenciát a feltörekvő országok devizáira, de így is ezzel a sávval számolnak.
Megjelent: 2016. 04. 29. péntek 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pálffy gergelyraiffeisenforinteuródevizabrexitsávforex

"A forint árfolyama az euróval szemben várakozásunk szerint a 315-ös szint környékén marad – tartósan. Forinterősödésre egyáltalán nem számítunk, ez a gazdaságpolitika szempontjából nem kívánatos, hiszen egyszerre hat ellen az inflációs célok  megvalósításának  és  a  versenyképesség  romlásának. Így, valahányszor kitör a forint az euróval szembeni 310-es  szintről  erősebb  irányba – a  gazdaságpolitika részéről  a verbális intervenció kíséri és eleddig mindig sikerült „felbeszélni” az árfolyamot a 310-es szint fölé. Nincs okunk feltételezni, hogy ez a hozzáállás megváltozik. Trendszerű forintgyengülést szintén nem tartunk  valószínűnek, hiszen a fundamentumok (pozitív tőke-, és fizetési mérleg; érzékelhető felár a magyar eszközökön, javuló kockázati profil az elmaradni látszó felminősítések ellenére is) ez ellen hatnak" - mondják a Raiffeisen lemzői 2016 második negyedévére vonatkozó stratégiai kiadványukban. A teljes, a gazdasági élet minden mutatójára kitérő részletes elemzés ezen a linken érhető el.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS