SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ha elér a 318-as ellenállásig az EUR/HUF, akkor érdemes - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ha elér a 318-as ellenállásig az EUR/HUF, akkor érdemes lehet shortolni a devizát
Reggel a 316-os árfolyamot is meglátogatta a forint, aminek 3 oka van. Az első, az MNB alelnök tegnapi nyilatkozata, a második a felminősítés esetleges elmaradása, a harmadik pedig a holnap érkező GDP adat. 318-nál érdemes nyitni és 312.40-nél zárni a short pozíciókat.
Megjelent: 2016. 05. 12. csütörtök 11:50

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gyürüs Pétermkb bankforintmnbgdp adatfelminősítés

A reggeli kereskedésben a forint a 316-os árfolyamot is megérintette. Ez az emelkedés 3 okra vezethető vissza, az első Nagy Márton MNB alelnök tegnapi nyilatkozata, miszerint nem biztos, hogy megállnak a további kamatvágásokkal. A második ok az, hogy az ország felminősítése valószínűleg elmaradhat a kormány fiskális lazításának következtében. A hardmadik pedig, hogy holnap reggel 9-kor GDP adatok érkeznek, 0,6%-os visszaesést áraz a piac, az ettől való eltérés okozhat volatilitást a hazai fizetőeszköz árfolyamában. Ha minden így marad és továbbra is megy felfelé a deviza, akkor 318-nál lehet egy ellenálás, ahol érdemes lehet short pozíciót nyitni, lefele pedig a 312.40-es szintnél zárni.

Ha van még tér felfelé, akkor a 318-as támasz alkalmas lehet short pozíciók nyitására
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS