SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az euró/forint kurzusa lassan továbbcsoroghat a 310-es ár - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az euró/forint kurzusa lassan továbbcsoroghat a 310-es árfolyam felé
Ha júniusban kamatot emel a FED, annak a rövidtávú hatása dollár erősödés lehet, ami a fejlődő piacok devizáit akár gyengítheti is. A forint speciális helyzetben van, itt nem gyengülne a hazai fizetőeszköz a felminősítés okozta jó hangulat miatt, csupán lelassulna az erősödés.
Megjelent: 2016. 05. 26. csütörtök 15:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pleschinger Gyulamkb bankfedkamatemelésdollárforint

Június 15-én esedékes a FED újabb kamatdöntő ülése, a jegybank hivatalos kommunikációja alapján ebben a hónapban lenne a következő irányadó ráta emelés. Ehhez képest különös helyzet keletkezett, az amerikai kötvénypiac mindössze 30%-os valószínűségét árazza a júniusi kamatemelésnek. Ha meglépi a FED a lazítást, annak a rövidtávú hatása dollárerősítő lenne, ami a fejlőső piacok devizáit akár gyengítheti is. A magyar piacra ez nem vonatkozik, a forintot ez a lépés nem csökkentné, a felminősítés okozta jó hangulat miatt. Hazánkban inkább az elmúlt napokban megindult forinterősödés hatását tompíthatja valamelyest a következő hetekben. Az EUR/HUF a 310-es árfolyam felé, ha lassú tempóban is, de továbbmozdulhat.

Egy FED kamatemelés nem hatna gyengítően a magyar devizára
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS