SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Aki a Brexit-re spekulál, annak érdemes lehet longolni az - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Aki a Brexit-re spekulál, annak érdemes lehet longolni az USD/HUF-ot
Ha a Brexit megtörténik, akkor újra kell tárgyalni az uniós költségvetést. Evvel kapcsolatban fontos kérdés, hogy hazánk uniós támogatása hogyan fog változni. Ez már rövidtávon is hatást gyakorolhat a forintra. A jövőhét érdemes lehet a dollárral szemben figyelni a hazai devizát.
Megjelent: 2016. 06. 16. csütörtök 13:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Daróczi Andormkbbrexitforinteukölségvetéstámogatásdollár

Vészesen közeledik a brit kilépéssel kapcsolatos népszavazás, ami a forint piacára is jelentős hatással lesz. A hazai fizetőeszköz az elmúlt másfél évben egy viszonylag szűk sávban mozgott az euróval szemben, 309 és 316 között. Az elmúlt hónapban is azt lehetett látni, hogy a 310-es árfolyamról fordult meg és jelen pillanatban 315 környékén kereskednek vele. A szavazás olyan szempontból lehet fontos, hogyha kilépnek a britek, akkor az uniós költségvetést újra fogják tárgyalni. Ez befolyásolhatja azt, hogy a kövekező években mennyi EU-s támogatást kap hazánk. Ez a tényező már rövidtávon is nyomást gyakorolhat a forint árfolymára. A jövőhét első pár kereskedési napjában érdemes figyelni a hazai devizára, hogy elhagyja-e a megszokott 309-316 közötti sávot. Ha a britek a kilépésre szavaznak, akkor érdemes lehet belépési pozíciókat keresni a forinton a dollárral szemben.

Érdemes a jövőhéten odafigyelni, hogy a forint az euróval szemben áttöri-e a megszokott sávot

Ha bekövetkezik a Brexit, akkor érdemes lehet longolni a forintot a dollárral szemben
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS