SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Tatabányai gimnazisták nyerték a 2017-es PénzSztár vers - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Tatabányai gimnazisták nyerték a 2017-es PénzSztár versenyt
Az október eleje óta zajló versenyre rekordszámú, 1240 négyfős középiskolás csapat nevezett, ami azt jelenti, hogy az idei győztesek közel 5 ezer, 14-22 éves diák közül szerezték meg a PénzSztár címet. A Tatabányai Árpád Gimnázium diákjai győzedelmeskedtek, gratulálunk nekik!
Megjelent: 2017. 12. 08. péntek 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kerekes györgyversenypénzsztárvetélkedőpénzügyi ismeretekstartupiskola

A versenyzőknek a végső fordulóban is változatos feladatokat kellett teljesíteniük: egy saját tervezésű startup projektet kellett prezentálniuk, 2 percben kellett ismertetniük, hogy egy adott pénzügyi, gazdaságpolitikai esemény milyen okokból következett be, egy szövegben kellett a hibákat megtalálniuk és kijavítaniuk, illetve rövid levélrészleteket kellett a megfelelő intézményekhez vagy intézményen belüli szakterületekhez elirányítaniuk. Izgalmasak voltak azok a szópárbajok, melyek keretében a csapatoknak egymással szemben kellett megvédeniük ellentétes álláspontjaikat. A versenyzők azt is feladatul kapták, hogy foglalják össze a pénzvilág egy-egy aktuális eseményéről, folyamatáról szóló cikk lényegét, valamint fejtsenek ki egy gazdaságtörténeti, pénztörténeti témát. Ez alkalommal sem maradhattak el a kvízkérdések, az igaz-hamis állítások és becslések.

 

A Magyar Nemzeti Múzeumban lebonyolított döntő győztese, és ezzel együtt a 2017. évi PénzSztár cím birtokosa a Tatabányai Árpád Gimnázium Kasszaőrök nevű csapata lett, melynek tagjai ezzel elnyerték a verseny fődíjait: a Budapest Banktól fejenként 100-100 ezer forintot, valamint a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége által felajánlott egy-egy okostelefont. A második helyen a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium Mon(k)ey Managers csapata végzett, akik 2016-ban győztek a versenyen. A harmadik a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium Mind arany nevű együttese lett, míg a negyedik helyet a Salgótarjáni SZC Táncsics Mihály Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának Gazdmanók nevű csapata foglalta el. A döntő valamennyi résztvevője értékes nyereményekben és szakmai díjakban részesült a verseny támogatóinak felajánlásából.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS