SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Átlagemberként is figyeljük a gazdasági híreket, hisz a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Átlagemberként is figyeljük a gazdasági híreket, hisz a zsebünkre mennek
Fontos, hogy tisztában legyünk a gazdasági, pénzügyi hírekkel átlagemberként is, hiszen nekünk sem mindegy, hogy például a jegybankok milyen kamatpolitikát folytatnak. Ezek a folyamatok komolyan befolyásolják a megtakarításunkat és a pénzügyi helyzetünket.
Megjelent: 2016. 11. 29. kedd 16:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorpénzügyi tudatossággazdasághírektőzsde

A pénzügyi kultúra fejlesztése mindannyiunk érdeke, hiszen nem mindegy, hogy vannak-e megtakarításaink és mi módon intézzük a financiális kérdéseinket. Az is egy fontos szempont, hogy az elkövetkezendő időszakban az állami nyugdíjakból egyre kevesebben fognak megélni, így érdemes lehet valamilyen befektetési formát választanunk, ahova rakhatjuk a pénzünket. Átlagemberként is fontos, hogy tudatában legyünk annak, hogy milyen a forint árfolyama, milyenek a kamatok éppen. Ez hozzátartozik az alapműveltséghez és fontos, hogy már általános iskolában rávezessék a diákokat erre a fajta gondolkodásmódra. Nagyon egyszerű megtanulni a gazdasági hírek értelmezését, ám ezt érdemes elkezdeni minél korábban oktatni a fiataloknak - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Fórumán, amely a pénzügyek világáról szóló alapvető információkkal foglalkozott, melyekkel érdemes tisztában lenni és amelyeket feltétlenül szükséges átadni a tanulóknak.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS