SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A kellemetlen eredmények kimaradtak Matolcsy György könyv - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A kellemetlen eredmények kimaradtak Matolcsy György könyvéből
Úgy látszik, hogy azt összegezve, ami az Egyensúly és Növekedés című kiadványba nem került bele, összefoglalható a Matolcsy 2010 óta tartó tevékenységének a kritikáját. Pedig a könyvet maga Matolcsy írta. A HVG újságírója szerint fájó, hogy ennyire kerüli a tényszerűséget a mű.
Megjelent: 2016. 05. 12. csütörtök 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
farkas zoltánhvgmatolcsy györgykönyvegyensúly és növekedéspropagandakritikaténypolitika

A rabruhás címlapos HVG lapszámában olvasható egy cikk (Farkas Zoltán írása), amely az Egyensúly és Növekedés című könyv tartalmát illeti kritikával. A szerző, Matolcsy György ugyanis rendre kifelejti vagy újraértelmezi azokat a részleteket, amelyek az elmúlt évek átalakulásában nagy port kavartak. A magánnyugdíj-rendszer államosítása, a különadók rendszere, a tranzakciós illeték kérdésköre, a leminősítések nem igazán kaptak helyet, ugyanakkor az előző kormányok és például az előző jegybanki vezetők felelőssége annál többet. A könyv maga szép minőségben, drágán kivitelezett alkotás, de ingyen osztogatták ezeket a Magyar Közgazdasági Társaság vándorgyűlésén. A Sakk és Póker című könyvvel egyetemben, melyet Wiedermann Helga, Matolcsy György kabinetfőnöke írt "a magyar gazdasági szabadságharc győztes csatáriról" (sic!). A cikk szerzőjét az zavarja leginkább, hogy a kötet úgy reklámoztatik, hogy ez a hazai pénzügyi kultúra fejlesztését szolgálja és Farkas Zoltán szerint a pénzügyi kultúrához első helyen hozzátartozik az igazmondás és a folyamatok reális elemzése. Elolvasta, kielemezte és szerinte ezzel szemben a kötet tele van politikai minősítésekkel és egyes kulcsmomentumok egyáltalán nem bukkannak fel benne úgy, ahogy az megtörtént valójában. A teljes kritika a videóban végighallgatható!
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS