SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Donald Trump kaméleonként haladva, már csak egy lépésre - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Donald Trump kaméleonként haladva, már csak egy lépésre a Fehér Háztól
Meglepett szinte mindenkit, amikor Ted Cruz bedobta a törölközőt, és Trump kezébe adta a lehetőséget, hogy az elnöki székért menjen csatába vélhetően Hillary Clintonnal szemben. A személye megosztó, most megpróbál középre zárni. Ha ez a manőver sikerül, akár övé lehet a diadal.
Megjelent: 2016. 05. 20. péntek 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Istvánerste alapkezelődonald trumpamerikaelnökválasztásclintonrepublikánus

Kovács István, az Erste Alapkezelő portfólió menedzserének véleménye:

 

Donald Trump elutasítottsága nemzeti szinten olyan méreteket ölt és egyre növekvő méreteket öltött, hogy teljesen esélytelennek tartották az emberek. De korábban azt gondolták, hogy ez a nagy elutasítottság a republikánus jelölést is meg fogja akadályozni. Ez azt jelenti, hogy az átlagos amerikaiak 65%-a őt nem szeretné látni a politikai elitben - ez egy nagyon komoly elutasítottság. A nők szegmensében még nagyobb, 70% feletti ez a rész és mégis a republikánus előválasztásokon az derült ki, hogy a liberálisabb, keleti parti államok előválasztásán 60% körüli eredményekkel győzött elsöprő sikerrel Trump. Ted Cruz gyakorlatilag ezt a negatív momentumot már nem tudta megfordítani, Indiana államban vereséget szenvedett és Trump ezzel bebiztosította a republikánus körben a győzelmét. A nagy elutasítottság megmaradhat továbbra is, nagyon komoly hátrányban van össz-amerikai szinten a nők, a színes bőrűek és a legszegényebbek között. A legnagyobb előnye viszont a fehér bőrű középréteg, az amerikai férfiaknál van. Ott sem annyira jelentős az előnye, hogy most matematikailag azt mondhassuk, hogy ez ellensúlyozná a negatív attitűdöket. Most nem sok esélyt látok arra, hogy Donald Trump megnyerje a választásokat, de azt láthatjuk, hogy eddig is mint egy kaméleon működött, egyik héten mondott egy nagyon keményet, aztán amikor egy másik államban volt a választás, ahol a választóréteg mérsékeltebb, ott ezeket folyamatosan felpuhította. Azóta is ezt csinálja, próbál egyre jobban középre sodródni. Kíváncsi vagyok, ez mennyire rombolja le a nimbuszát a nagyon kemény, nyakas republikánusok között, és ott veszít-e támogatottságot. Ha nem, és sikeres lesz a középre húzódó manővere akkor én nem gondolom, hogy nem teljesen esélytelen a novemberi választáson. Addig még több hónap eltelik, a média nagyon sokat fogja befolyásolni a küzdelmet. Aki a mai modern médiát jól tudja használni, annak nagy előnye lesz és ő úgy látszik, hogy Trump jól csinálja ezt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS