SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Trump tudása nagyságrendekkel csekélyebb Magyarországró - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Trump tudása nagyságrendekkel csekélyebb Magyarországról, mint Clintoné
Joseph Andrew, a Demokrata Párt Országos Bizottságának korábbi elnöke exkluzív interjúnkban azt mondta, hogy Trumpnak Magyarországról alig van ismerete, míg Clinton érti és ismeri a régiót, személyes kapcsolatokkal rendelkezik. Trump populista, nehezen végrehajtható ígéretekkel.
Megjelent: 2016. 06. 14. kedd 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
joseph andrewdentonsusatrumpamerikaclintonelnökválasztáspolitika

Joseph Andrew, a Dentons ügyvédi iroda globális elnöke és az amerikai Demokrata Párt Országos Bizottságának korábbi elnöke az alábbiakat nyilatkozta a GazdaságTV.hu-nak adott exkluzív interjújában:

 

"Úgy vélem, hogy Trump győzelmének a kockázatát Magyarországon és Közép-Kelet-Európában túlértékelik. A valóság azonban az, hogy nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy Donald Trump annyi mindent véghez tudna vinni, mint amiket kijelent, például kereskedelmi egyezmények felrúgását. Szerintem az alapvető kockázat Magyarország és Közép-Kelet-Európa számára az lehet, hogy van egy olyan jelölt, Donald Trump személyében akinek nagyon csekély tapasztalata van a régióról, miközben Magyarország szempontjából talán Hillary Clinton a valaha volt legképzettebb személy, aki az elnökségért indul. Hiszen személyes kapcsolatokkal és tudással rendelkezik a régióról, úgy érti a gazdaságot és annak dinamikáját, ahogy egyik demokrata jelölt sem, nemhogy egy republikánus! A 17 republikánus jelölt közül, akik az elnökségért indultak, talán Donald Trump rendelkezik a legkevesebb tapasztalattal és tudással a kereskedelmi egyezményekről, az itteni kereskedelmi lehetőségekről, valamint Magyarország és a többi közép-kelet-európai ország kultúrájáról és tradícióiról.

 

Nem hiszem, hogy Donald Trumpnak nagy esélye van nyerni, de azért van némi esély erre. Látjuk, hogy a populista mozgalmak a világban mindenütt gyökeret vernek és jobb eredményeket érnek el, mint egyébként. Donald Trump üzenetének lényege, hogy a globalizációból származó haszonból keveseknek jutott, nyilván nagyon tetszetős sokak számára Amerikában, sokan vonzódnak ehhez. Úgy vélem, hogy valószínűtlen a győzelme, mert Hillary Clintonnak megvan az a lehetősége, hogy sokkal pragmatikusabb megoldásokat tudjon kínálni ezekre a jövedelmi egyenlőtlenségekre, mint Donald Trump.

 

Mint a Dentons elnöke - amely a világ legnagyobb és a Föld majdnem valamennyi országában jelen lévő ügyvédi irodája - büszke vagyok arra, hogy Magyarországon az egyik legnagyobb, és Közép-Kelet-Európában a legnagyobb ügyvédi iroda vagyunk. Mi is osztozunk abban az optimizmusban, ami a befektetéseket övezi ebben a régióban és a világon. Nagyszerű tehetségek és nagy lehetőségek vannak itt. Nagyszerű emberek és nagyszerű cégek innovatív és kreatív dolgokat csinálnak itt. A világ többi része még csak most kezdi ezt felfedezni, amit mi a Dentonsnál már jó ideje tudunk. Ezért vagyunk büszkék arra, hogy itt lehetünk a megfelelő jelenléttel és szaktudással, hogy tanácsokkal lássuk el azon ügyfeleinket, akik végre felismerték, hogy Magyarország és Közép-Kelet-Európa nagyszerű helyek a befektetésre."
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS